Unived.si

OGM – BI D.O.O. – DIMNIKI IN DIMNIŠKI SISTEMI

logo-horizontalni

 Slovenski dimnik OGM-BI

 

Glavno vodilo družbe in vseh njenih zaposlenih je izpolniti želje in pričakovanja kupcev. Dimniki in dimniški sistemi so plod lastnega znanja in tehnologije. Vsi ponujeni izdelki in materiali so izdelani po predpisih in  kakovostnih standardih. Zagotavljajo varnost, kvaliteto in imajo dolgo življenjsko dobo.

Ponujajo pravi slovenski dimnik visoke kakovosti – slovenski proizvod, zasnovan in izdelan v domači proizvodnji.

Dober dimnik je osnova za varen dom, saj predstavlja pomemben sestavni del vsakega kurilnega sistema. Kurišče, dimnik in vezni element ob usklajenem delovanju zagotavljajo varno, zanesljivo in trajno delovanje kurišča.

Zaradi vse bolj kvalitetnih kotlov in peči se spreminjajo tudi zahteve, kakšen mora biti dimnik in dimniški sistem. Za sodobne nizkotemperaturne kotle so potrebni visokokakovostni dimniški sistemi, ki so odporni na kisline in so neobčutljivi na vlago.

Dimniki v ponudbi so:

  • EKOKER
  • ERLUS

Dimniki so narejeni iz visokokakovostih elementov in imajo vse prednosti standardnih dimnikov. Nudijo optimalno ozračenje v prostorih in visoko stopnjo varčevanja pri energiji.

Ostali ognjevzdržni materiali:

  •  Šamotni izdelki
  • Beton, malta, lepilo, masa
  • Visoko temperaturna izolacija

Glavni pokazatelj odličnosti proizvodov so zadovolji kupci, ki z nakupi iz leta v leto skrbijo za rast proizvodnje in prodaje izdelkov, na katere smo upravičeno ponosni. Zato izberite kakovostne izdelke slovenske proizvodnje – izberite slovenski dimnik.