Unived.si

Odstranjevanje vlage in plesni

 

Odstranjevanje in plesni je nujno

V Unived-u nudimo rešitve za odstranjevanje vlage in plesni.  Nudimo svetovanje z izvedbo vseh potrebnih ukrepov, za kvalitetno odstranjevanje vlage in plesni. Želimo vam  udobno in zdravo bivanje v Vašem domu.

Pojav prekomerne vlage in zidne plesni ni samo estetska motnja vašega prostora. Je tudi izredno škodljiva za naše zdravje. Zidne plesni oddajajo veliko spor, katere z vdihavanje vnesemo v naše telo. Izpostavljenost pa je močno povezana z alergijami, astmo in ostalimi spremljajočimi motnjami. Odločitev za odstranjevanje vlage in plesni takoj, ko se pojavijo prvi znaki, lahko pripomore k Vašemu dobremu počutju in zdravju.

Kaj vpliva na pojav prekomerne vlage in plesni? Vzroki so lahko zelo različni: poplave, počene cevi, slabo izvedeni detajli tesnenja v gradbeništvu, pomankljive toplotna izolacije, slaba mikroklima,…

Za uspešno odstranjevanje vlage in zidne plesni v vašem domu, je  vrstni red posameznih del zelo pomemben. Trajna rešitev je možna, ko:

Z odpravo vzrokov ste pripravljeni na sanacijo objekta, prostorov in pohištva.

Upoštevanje vseh vzrokov je za odstranjevanje plesni  ključnega pomena. V nekaterih primerih je odkriti vzrok zelo enostavno, v drugih primerih gre za kombinacijo večih različnih dejavnikov. Za odstranjevanje vlage in plesni se najbolj pogosto uporabljajo naslednji ukrepi:

 


Za več informacij o izvedbi in nakupu materiala nas kontaktirajte na info@unived.si

Za usmeritev na pravega svetovalca oz. izvajalca so poleg kontaknih podatkov dobrodošli naslednji podatki:

– Lokacija poškodbe ( prostor, spodnji/zgornji del stene, kot, …)

– Vrsta poškodbe (luščenje, plesen, …)

– Sestava zidu (opeka, plinobeton, …)

– Zunanja izolacija (da/ne)

– Ostalo (vgrajena nova okna, pretekle poškodbe na vodovodu, ogrevanju, …)