Unived.si

Nekaj malega o Univedu …

Unived kvaliteta

Unived z združitvijo znanj iz različnih področij, želi naročniku zagotoviti najkakovostnejšo in trajno rešitev. Nudimo svetovanje in izvedbo na kompletnem gradbenem področju, od priprave dokumentacije do izvedbe del. Izvedbena dela izvajamo predvsem na področju zahodne Slovenije, skozi združevanje pa želimo v najkrajšem času ponuditi izvedbo v vseh regijah.

Pri izvedbi del se poglobimo v dano situacijo in določimo sistem, kateri dosega trajnejše in zanesljivejše rezultate. Z izvedbo je v storitev vključena tudi tehnična podpora predstavnikov proizvajalcev posameznih materialov. Na podlagi izkušenj in rednih izobraževanj, nudimo preverjene rešitve.

Zaradi spreminjanja življenjskih pogojev in razmer, se zahteve v gradbeništvu nenehno spreminjajo. Spremembam sledi razvoj novih gradbenih materialov in na trgu se pojavlja veliko ponudnikov. Za pravi izbor materiala in pravilno izvedbo smo znanje in izkušnje združili. Z enotnim pristopom na strani UNIVED, želimo končnemu uporabniku olajšati iskanje pravih izvajalcev, ter vam neposredno, v krajšem času omogočiti izvedbo del.

Ob združitvi različnih znanj, želimo pripeljati v vsak dom pravo in kvalitetno rešitev. Sodelujoči v naši skupini težimo k optimalnim sistemom, s katerimi nameravamo pridobiti sinonim kvalitete. S sodelovanjem želimo doseči zadovoljstvo naših strank in hkrati spodbuditi izvajalce k izobraževanju in skupnemu napredku.